התחזית להיום : לוהט מהרגיל . בר פאלי חושפת
בר פאלי , השחקנית והדוגמנית הישראלית לא מפסיקה להביא למדינתנו כבוד, פאלי כובשת יעד חדש העונה לשם מקסיקו . אנחנו מראש מזהירים כי התמונות לא לבעלי לב חלש. כנסו ותבינו למה . תהנו
הכוכבת החדשה של מייקל ביי (רובוטריקים ) בר פאלי לא מפסיק לקטוף את פירות ההצלחה של הסרט שובר הקופות "רווח וכאב" . אחרי שכיכבה ברשימת הנשים הסקסיות של מגזין מקסים ותפסה את מקומה של בר רפאלי ,פאלי כובשת עוד יעד , הפעם זה מקסיקו . פאלי מצטרפת לרשימה איכותית של ישראליות מצליחות אשר כובשות את מגזיני העולם , ברשימה אפשר למצוא את מורן אטיאס , גל גדות , אלונה טל , אסתי גינזבורג, ענבר לביא ועוד. אתמול יצא לאור המגזין היוקרתי G.Q במקסיקו ותנחשו מי מככבת שם ? כן , לא טעיתם , פאלי שלנו. גם הפעם פאלי הצטלמה בבגד ים ובפוזות שגורמות לקיץ להיות חם מתמיד. על השער מככב ראיין ריינולדס שזה מוסיף לעניין לא מעט כבוד.

בר פאלי מתוך המגזין


פאלי כאמור למי שלא יודע או לא זוכר , מככבת בסרט שובר הקופות של במאי " רובוטריקים " מייקל ביי לצידם של מארק וולברג , דווין ג'ונסון וראבל ווילסון .